Collectieve Inkoop Zonnepanelen Zuid-Holland en Zeeland

Hoe werk het?

Uitleg werkwijze2

Tautus heeft op 25 april de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen gewonnen van Vereniging Eigen Huis in Zuid-Holland en Zeeland. De deelnemers van de collectieve inkoop hebben inmiddels hun aanbod op maat ontvangen voor een compleet zonnepanelensysteem.

Samenwerking met Vereniging Eigen Huis

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen wordt georganiseerd door Vereniging Eigen Huis, voor alle huiseigenaren. Alle inwoners van de provincies Zuid-Holland en Zeeland hebben zich in kunnen schrijven voor de huidige actie.

Op 25 april heeft de veiling plaatsgevonden onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Wij deden het scherpste bod en hebben de veiling gewonnen. Wij zijn er trots op dat wij alle deelnemers een persoonlijk aanbod mogen doen.

Heeft u zich ingeschreven? Dan heeft u tot en met 20 juni om te beslissen of u het aanbod accepteert. Indien u dit persoonlijke aanbod accepteert, dan zullen wij uiterlijk in januari 2019 een compleet zonnepanelensysteem bij u installeren.

Wie zijn wij?

Tautus heeft als doel om zoveel mogelijk duurzame zonnepanelen op de Nederlandse daken te installeren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om vanuit onze expert rol alle deelnemers zo goed mogelijk te adviseren. Dit doen wij allereerst door een gedegen studie te maken van uw situatie en wensen. Wij doen dit door een telefonische intake met u, waarbij uw individuele situatie en wensen van belang zijn. Dit resulteert in een betrouwbaar advies. Als het nodig is komen wij zelfs bij u thuis kijken voor de schouw. Ook nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd blijven we bij vragen klaarstaan.

Heeft u vragen?

Indien u vragen heeft over de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis dan kunt u contact opnemen met Vereniging Eigen Huis door te bellen naar (033) 450 77 50 (ma t/m do 9:00 – 21:00 uur en vrijdag van 09:00 -16.30 uur) of door een e-mail te sturen naar eigenhuiszon11@ichoosr.com

Heeft u het aanbod geaccepteerd en uw aanbetaling gedaan, dan hebben wij uw gegevens ontvangen van Vereniging Eigen Huis. Vanaf dit moment kunt u met vragen ook terecht bij de helpdesk van Tautus via
085 782 00 56 (ma t/m vr 09:00 – 17:00 uur en op ma en do tot 20:30 uur), of stuur een mailtje naar ciz11@tautus.nl.

Aarzel niet en neem bij vragen contact met ons op.

Samen komen we er altijd uit!

 

Tautus verduurzaamt maatschappelijk vastgoed voor u. Wij de zorg, u het maximaal effect!

Partners