Tautus verduurzaamt maatschappelijk vastgoed

Tautus is ervan overtuigd dat wij mensen het meeste baat hebben bij een duurzame wereld. Een wereld waarin wij zuinig zijn op de aarde en haar natuurbronnen. Elke bijdrage helpt. Dus laten wij dichtbij huis beginnen.

Het idee

Het idee achter Tautus is zonneklaar. De twee grondleggers Stefan Pieters en Gerben Pek kennen elkaar al uit hun directietijd bij de Friese woningcorporatie Accolade. In 2008 gingen zij elk hun eigen weg. Stefan Pieters startte Fooq, Gerben Pek Gutami Solar. Contact hielden ze. Net als hun geloof in een duurzamere wereld. Wie dan de werelden van woningcorporaties (Fooq) verbindt met die van zonne-energie (Gutami Solar), begrijpt het resultaat. Tautus!

Missie

Tautus verduurzaamt maatschappelijk vastgoed in Nederland, waarbij zij zoveel mogelijk maatschappelijke effecten wil bereiken.

Visie

Tautus past op grote schaal duurzaamheidsmaatregelen toe die zich inmiddels hebben bewezen. De producten zijn eenvoudig in beheer en de opbrengst is gegarandeerd. Daarbij streeft Tautus naar een langdurige klantrelatie en maximaal maatschappelijk rendement. Tautus biedt geen standaardoplossing, maar levert telkens weer maatwerk. De klant staat centraal!

Tautus verduurzaamt maatschappelijk vastgoed voor u.
Wij de zorg, u het maximaal effect!

Partners