De mensen van Tautus

Tautus BV is in 2013 opgericht door Stefan Pieters en Gerben Pek. De expertise op het gebied van organisatie en projectbegeleiding binnen uw corporatie huren zij in bij Fooq, de kennis over zonne-energie bij Gutami Solar. Met Triodos Bank heeft Tautus aantrekkelijke financiële afspraken gemaakt, waardoor zij uw duurzaamheidsprojecten ook zelf kan financieren. Voor de uitvoering van uw projecten werkt Tautus samen met bedrijven uit uw regio.

Stefan Pieters

Stefan Pieters is als directeur van Fooq vanaf het eerste uur betrokken bij Tautus. De wereld van woningcorporaties leerde hij van binnenuit kennen bij Accolade (vanaf 2003), waar hij als directeur in 2008 afscheid nam om zich volledig te richten op Fooq. Fooq biedt een totaaldienstverlening aan ondernemers in maatschappelijk vastgoed. Zij adviseert, organiseert en financiert.

Gerben Pek

Gerben Pek was directeur bij Accolade, vastgoedbestuurder bij Woongroep Twente en wethouder in Haren. Sinds 2009 zet hij zich met name in voor de verduurzaming van vastgoed. Met Gutami Solar boorde hij eigen inkoopkanalen aan in Azië en Europa om zo tegen scherpe prijzen kwalitatief sterke producten te kunnen leveren. Inmiddels heeft het bedrijf in Apeldoorn een sterke plek veroverd op de markt van duurzame energie in zowel Nederland als België. Binnen Tautus bundelt Gutami Solar zijn krachten met Fooq.

Tautus verduurzaamt maatschappelijk vastgoed voor u.
Wij de zorg, u het maximaal effect!

Partners