Tautus doet het scherpste bod!

 

Collectieve Inkoop Zonnepanelen: Noord-Holland en Utrecht
Tautus heeft op 1 november de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen gewonnen van Vereniging Eigen Huis in Noord-Holland en Utrecht. Tautus wordt in de uitvoering van dit project ondersteund door zusteronderneming Gutami Solar, gevestigd in België. Beiden zijn onderdeel van Gutami Holding. De deelnemers van de collectieve inkoop hebben inmiddels hun aanbod op maat ontvangen voor een compleet zonnepanelensysteem.

Samenwerking met Vereniging Eigen Huis
De Collectieve Inkoop Zonnepanelen wordt georganiseerd door Vereniging Eigen Huis, voor alle huiseigenaren. Alle inwoners van de provincies Noord-Holland en Utrecht hebben zich in kunnen schrijven voor de huidige actie.
Op 1 november heeft de veiling plaatsgevonden onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Wij deden het scherpste bod en hebben de veiling gewonnen. Wij zijn er trots op dat wij alle deelnemers een persoonlijk aanbod mogen doen.
Heeft u zich ingeschreven? Dan heeft u tot en met 21 december om te beslissen of u het aanbod accepteert. Indien u dit persoonlijke aanbod accepteert, dan zullen wij uiterlijk eind juli 2018 een compleet zonnepanelensysteem bij u installeren.

Wie zijn wij?
Tautus en Gutami hebben samen als doel om zoveel mogelijk duurzame zonnepanelen op de Nederlandse daken te installeren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en wij vinden het belangrijk om vanuit onze expert rol alle deelnemers zo goed mogelijk te adviseren. Om de meest nauwkeurige en ideale opstelling voor de zonnepanelen voor ieders dak te ontwerpen, komen we bij iedereen thuis langs voor een schouw van het dak. Wij houden hierbij rekening met de individuele situatie en wensen. Ook nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd blijven we bij vragen klaarstaan.

Heeft u vragen?
Indien u vragen heeft over de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis dan kunt u contact opnemen met Vereniging Eigen Huis door te bellen naar (033) 450 77 50 (ma t/m do 9:00 – 21:00 uur en vrijdag van 09:00 – 16.30 uur) of door een e-mail te sturen naar eigenhuiszon9@ichoosr.com.

Heeft u het aanbod geaccepteerd en uw aanbetaling gedaan, dan hebben wij uw gegevens ontvangen van Vereniging Eigen Huis. Vanaf dit moment kunt u met vragen ook terecht bij de helpdesk van Tautus via (085) 016 01 64 (optie 1, ma t/m vr 09:00 – 12:00 uur & 13:00 – 17:30 uur).

Aarzel niet en neem bij vragen contact met ons op.

Samen komen we er altijd uit!