Financieel is verduurzamen altijd mogelijk

De financiering hoeft geen probleem te zijn als u uw woningen wilt verduurzamen. Maar misschien is dit wel nooit een struikelblok geweest. Wij adviseren u in elk geval graag en laten zien wat bij ons mogelijk is. Natuurlijk krijgt u de ruimte om zelf met andere oplossingen te komen.

 

Zelf investeren

Moet u nog wennen aan het idee dat een andere partij iets aan uw huis verandert en eigenaar blijft van die aanpassingen? Financiert u liever zelf? Of verwacht u zelf winst te kunnen behalen uit de financiering van duurzame energie? Met Tautus kunt u dit invullen zoals u het wilt.

Samen investeren

Wij kunnen het ook samen doen. Dat u bijvoorbeeld de isolatie financiert en Tautus de zonnepanelen. Of de ene wijk financiert u, en wij de andere. Er zijn allerlei mengvormen denkbaar. Wij staan open voor uw ideeën.

Tautus investeert


Dankzij de samenwerking met Triodos Bank kan Tautus ook zelf de verduurzaming van uw woningbezit financieren. Tautus blijft dan eigenaar van de investering (bijvoorbeeld de zonnepanelen). Met de bewoners wordt een energiecontract gesloten. Zij profiteren zo dubbelop:

  • Lager energieverbruik (dankzij de verduurzaming)
  • Lagere energieprijs Tautus biedt haar klanten een unieke korting op de energieprijs. Deze beweegt met de actuele energieprijs mee! De korting kan zo oplopen tot 35%. En wat te doen met extreme prijsstijgingen? Met een begrenzer beschermt u uw bewoners.

 

Wilt u uw financiering eens onder de loep nemen? Bel (085) 01 60 164 of mail info@tautus.nl

Tautus verduurzaamt maatschappelijk vastgoed voor u.
Wij de zorg, u het maximaal effect!

Partners